Πολιτική Απορρήτου

Με την παρούσα πολιτική της η εταιρία ΜΑΡΙΑ ΒΑΝΕΖΗ ΙΚΕ (εφεξής η  «Εταιρία» ή «εμείς» ή «μας»), η οποία εδρεύει στην Δημητριάδος 187 στο Βόλο, καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία αυτή συλλέγει όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρίας (εφεξής οι «Δικτυακοί Τόποι») και τις κινητές εφαρμογές της (εφεξής τα «Apps»), .

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

Για απορίες σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@vanezihome.gr  

     1. Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

     2. Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή,  καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

      3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Εάν εγγραφείτε μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στο www.vanezihome.gr συλλέγουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε και μας περιλαμβάνουν όπως το όνομα και το επώνυμό σας και τις διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης
  • Τις συνήθειες αγορών σας και τις σελίδες και τα προϊόντα που έχετε δει από τη χρήση του ιστοτόπου μας. Για παράδειγμα, συλλέγουμε σημειώσεις από τις συνομιλίες μας μαζί σας, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάνατε, προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, λίστα προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε (wish list), εξαργυρώσεις κουπονιών, ποιες από τις ιστοσελίδες μας επισκέπτεστε και πώς και πότε επικοινωνείτε μαζί μας
  • Δεδομένα που αφορούν στον τρόπο πληρωμής για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί μας
  • Δεδομένα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατά προτίμηση επιλέγετε συνήθως. Προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να μην μοιράζεστε τέτοια στοιχεία μαζί μας
  • Συλλέγουμε τη διεύθυνσή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου όταν εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα σχετικά με το www.vanezihome.gr 
  • Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας
  • Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies εδώ

     4. Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Κατά περίπτωση χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας:

  • Για να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών: Η Εταιρία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσει τη συμβατική της σχέση, να διεκπεραιώσει την παραγγελία προϊόντων ή/και υπηρεσιών, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις. Εάν δεν συλλέξουμε τα Δεδομένα σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μέσω τηλεφώνου εξυπηρέτησης από πωλητές μας ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.  Επισημαίνεται ότι ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβαστούν Δεδομένα σας σε τρίτους για την παράδοση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που έχετε παραγγείλει. 
  • Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει
  • Η Εταιρία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχει τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς προϊόντων.
  • Η Εταιρία χρησιμοποιεί Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στα τυχόν παράπονα. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα αιτήματά σας και να σας απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κάνουμε αυτό με βάση τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς, τις νομικές μας υποχρεώσεις αλλά και τα νόμιμα συμφέροντά μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τη δική σας προσωπική εμπειρία
  • Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου ή/και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων / προσωποποιημένων προσφορών κ.λπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή
  • Εάν επισκεφτείτε απλώς τον ιστότοπο (δηλαδή, χωρίς να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες/λειτουργίες), η επεξεργασία των δεδομένων σας περιορίζεται στα δεδομένα περιήγησης, δηλαδή τα δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητο να σταλούν στον ιστότοπο για τη λειτουργία των υπολογιστών στους οποίους λειτουργεί ο ιστότοπος και των πρωτοκόλλων επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει, για παράδειγμα, διευθύνσεις IP ή τομείς ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για την επίσκεψη στον ιστότοπο και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με τον ιστότοπο.

Η Εταιρεία συλλέγει αυτά και άλλα δεδομένα (όπως για παράδειγμα τον αριθμό των επισκέψεων και τον χρόνο που αφιερώνεται στον ιστότοπο) μόνο για στατιστικούς σκοπούς και σε ανώνυμη μορφή, προκειμένου να παρακολουθεί τη λειτουργία του ιστότοπου και να βελτιώνει την απόδοσή του. Τα δεδομένα αυτά δεν συλλέγονται για να συνδεθούν με άλλες πληροφορίες που αφορούν τους χρήστες ή για την ταυτοποίηση των χρηστών. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες, από τη φύση τους, μπορούν να επιτρέψουν στην Εταιρεία να εντοπίσει τους χρήστες μέσω της επεξεργασίας και της σύνδεσης με δεδομένα που κατέχονται από τρίτους. Τα δεδομένα περιήγησης συνήθως διαγράφονται μετά από την επεξεργασία τους σε ανώνυμη μορφή, αλλά ενδέχεται να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών οποιωνδήποτε αδικημάτων υπολογιστών που διαπράττονται σε βάρος ή μέσω του Ιστότοπου. Με την επιφύλαξη αυτής της δυνατότητας και των διατάξεων της Πολιτικής για τα Cookies, τα δεδομένα περιήγησης που περιγράφονται παραπάνω αποθηκεύονται μόνο προσωρινά, σύμφωνα με τον νόμο.

     5. Ποιος θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Εταιρεία.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβάζονται επίσης σε τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα μέρη έχουν αξιολογηθεί αυστηρά και παρέχουν εγγύηση συμμόρφωσης με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αυτά τα μέρη έχουν οριστεί ως επεξεργαστές δεδομένων και εκτελούν τις δραστηριότητές τους σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από εμάς και υπό τον έλεγχό μας.

Η Εταιρία κάνει κοινή χρήση των Δεδομένων σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών  που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες, όπως τραπεζικοί φορείς, πάροχοι διαδικτύου, εταιρείες που ειδικεύονται σε υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεματικής, Courier, εταιρείες που ασκούν δραστηριότητες μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εταιρείες που ειδικεύονται στην έρευνα αγοράς και την επεξεργασία δεδομένων, εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες τηλεφωνικών κέντρων, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες εκδόσεων και διανομής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για παράδειγμα εάν απαιτείται από την αστυνομία, τα δικαστήρια ή για άλλους νομικούς λόγους. Τα δεδομένα σας μπορεί να διαβιβάζονται στις αστυνομικές, δικαστικές και διοικητικές αρχές, σύμφωνα με το νόμο, για τη διερεύνηση και δίωξη εγκλημάτων, την πρόληψη και την προστασία από απειλές κατά της δημόσιας ασφάλειας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Εταιρεία μας  να διασφαλίσει, να ασκήσει ή να υπερασπιστεί ένα δικαίωμά του ενώπιον δικαστηρίου, καθώς και για άλλους λόγους σχετικούς με την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων.

Μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αγοραστή ή υποψήφιο αγοραστή σε περίπτωση που τα περιουσιακά μας στοιχεία αποκτηθούν από άλλον οργανισμό. Ο αγοραστής θα απαιτείται από το νόμο να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

     6. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης όπου συντρέχει). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.

     7. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Τα δικαιώματά σας

Ως υποκείμενο δεδομένων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

     1. Δικαίωμα ενημέρωσης: Δικαίωμα για πλήρη, διάφανη, εύκολα προσπελάσιμη και κατανοητή  ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

     2. Δικαίωμα πρόσβασης: Δικαίωμα να λαμβάνεται από την Εταιρεία επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία, και εάν συμβαίνει τούτο, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα και στις πληροφορίες της επεξεργασίας.

     3. Δικαίωμα διόρθωσης: Δικαίωμα να απαιτήσετε από την Εταιρεία χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διόρθωση τυχόν ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τη συμπλήρωση μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν (π.χ. αλλαγή διεύθυνσης). Σε κάθε περίπτωση, εφόσον διατηρείτε λογαριασμό χρήση μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή αιτήματος.

     4. Δικαίωμα διαγραφής: Δικαίωμα να απαιτήσετε από την Εταιρεία να προβεί χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, εφόσον πληρούνται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον ΓΚΠΔ (άρθρο 17 ΓΚΠΔ).

     5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την Εταιρεία τον περιορισμό της επεξεργασίας, εφόσον πληρούνται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον ΓΚΠΔ (άρθρο 18 ΓΚΠΔ).

     6. Δικαίωμα εναντίωσης: Δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για λόγους σχετικούς με την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία δεν θα υποβάλλει πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε επεξεργασία, εκτός εάν καταδείξει ότι υπάρχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των προσωπικών ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της Εταιρείας.

     7. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Εφόσον η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα, δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, και τα οποία έχετε παράσχει στην Εταιρεία, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβαστούν, εφόσον τούτο είναι τεχνικά εφικτό, τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από την Εταιρεία.

     8. Ανάκληση της συγκατάθεσής σας: Στην περίπτωση που η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στηρίζεται στην προηγούμενη χορήγηση συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας με μελλοντική ισχύ (δηλαδή η ανάκληση της συγκατάθεσής ενεργεί μόνο για το μέλλον και δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα μέχρι την ανάκλησή της). Εφόσον διατηρείτε λογαριασμό χρήση στο δικτυακό τόπο μας, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ώστε να μην λαμβάνετε πλέον από εμάς επικοινωνίες για διαφημιστικούς, ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς (ενημερωτικά σημειώματα/δελτία “newsletters”), με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.


Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Επικαιροποίηση πολιτικής

Ανά διαστήματα η παρούσα πολιτική θα τροποποιείται και θα επικαιροποιείται όταν και όπως απαιτείται από την ισχύουσα εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών. Ως εκ τούτου σας συνιστούμε να ελέγχετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα τη σελίδα αυτή για τυχόν αναθεωρήσεις της παρούσας πολιτικής.

Η χρήση του δικτυακού τόπου/ηλεκτρονικού καταστήματός μας δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιεσδήποτε ρωτήσεις αναφορικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, τα δικαιώματά σας καθώς και την Παρούσας Πολιτική Απορρήτου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο sales@vanezihome.gr

COOKIES

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου, το οποίο διαβιβάζεται στον υπολογιστή, στο έξυπνο τηλέφωνο ή στην ταμπλέτα σας μέσω του προγράμματος περιήγησης. Τα cookies διαβιβάζονται στο χώρο μόνιμης αποθήκευσης της συσκευής σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ώστε να μπορεί το σύστημά μας να σας αναγνωρίζει όταν την ξαναεπισκέπτεστε και να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήσης του ιστοτόπου μας από εσάς.

Χρησιμοποιούμε 2 ειδών cookies στον ιστότοπό μας. Cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστoτόπου και προαιρετικά cookies τα οποία μας επιτρέπουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως την ανάλυση επισκεψημότητας. Μετά την συγκατάθεσή σας, έχοντας επιλέξει τη λείτουργία της ανωνυμοποίησης της IP, επιτρέπουμε στην Google να συλλέγει πληροφορίες για τις περιοχές του ιστοτόπου μας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να ενισχύσουμε το περιεχόμενο του ιστοτόπου μας και να απλοποιήσουμε τη χρήση του. Δεν επιτρέπουμε άλλα cookies τρίτων, τα οποία παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας προκειμένου να επιτρέπεται η χρήση στοχευμένου μάρκετινγκ (ή «online συμπεριφορική διαφήμιση») στον ιστότοπό μας.